Всичко за вашето хоби!
Начална страница Галерии с гоблени Електронен магазин Полезна информация Съвети при бродиране Каталог с ДМЦ конци История на гоблените Форум Здравей Посетител (Вход)Гоблените.com - Рецепти Гоблените.com - рецепти
Рецепти в сайта за гоблени - Гоблените.com
Салати и студени предястия(42)
Топли предястия(14)
Основни ястия(26)
Гарнитури(4)
Тестени изделия(71)
Десерти(78)
Дребни сладки(29)
Глазури , кремове, захарни теста за торти и пасти(23)
Напитки(3)
Рецепти за хлебопекарна(10)
Диети(5)
Целта на този указател е да предостави максимално пълна и удобна информация на нашите многобройни потребители за фирмите занимаващи се в областа на гоблените, бродерията и другите сходни изкуства.
» Включете се в указателя НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!
Позволете с Вас да се свържат клиенти и/или партньори от цял свят!
  Производство / търговия с гоблени и материали Селище: 
Ариста-2 ЕООД
Адрес: Пловдив, ул. Май 2а
Ариста-2 ЕООД - - Представителство на CANSON: бели и цветни хартии за рисуване с акварел, темпера, пастел, за печат и графика, паспарту, ръчни хартии Arches, хартии за декорация, технически хартии и фолио, паус, медия за принтери.
Представителство на KIMOTO: полиестерни филми за полиграфия и предпечат.
Представителство на: TALENS, PEBEO, L&B, W&N, CRETACOLOR, SALER, A. VALLEJO, EYTZINGER: художнически материали: маслени, акрилни бои, темпера, акварел, пастел, глазури, графика, хоби бои за стъкло, порцелан, керамика, дърво, текстил, аерографи, варак, полименти, миксиони, четки, стативи, палитри, грундирани и негрундирани платна, подрамки.
Изработка на рамки за картини, гоблени, огледала.
МИРКО - Добромир Петров ЕТ
Адрес: София, ул. Будапеща № 51 /до бул. Сливница/
МИРКО - Добромир Петров ЕТ - - Фирма МИРКО се занимава с производство на РАМКИ за картини, гоблени, огледала, постери, пъзели и др.
ДОВЕРЕТЕ НИ ЖЕЛАНИЯТА СИ, ЗА ДА ГИ СЛОЖИМ В РАМКА!
Нашата фирма произвежда рамки от 1994г. и с натрупания си до сега опит ние Ви гарантираме качество и български ЦЕНИ за БЪЛГАРСКИ стоки!
Работим само с висококачествени български материали и профилите ни са от чамово дърво!
Рилски лен АД
Адрес: Самоков, бул. Софийско шосе № 9
Рилски лен АД - - "Рилски лен" АД е производител на ленен тип и памучни тъкани. Производството му е изцяло затворен цикъл - от преработката на лененото влакно до готови конфекционирани изделия. Произвежда и предлага ленени и ленен тип прежди от 50 тех до 280 тех. Оборудването позволява богат асортимент от нищелкови и жакардови тъкани - натурални, гладкобагрени и пъстробагрени, с ширина 140 до 160 см. и с площна маса от 140 до 400 гр/кв.м. Широк е диапазона на тяхното приложение: за обекла, за покривки и кухненски кърпи, за завеси и мебели, за сенници, шезлонги и палатки, филтърни платна, панама за гоблени и български бродерии. Основните състави, в които се произвеждат тъканите са: Пам./Лен; Вискоза/Лен; Пам/Лен/Вискоза; 100% памук. Фирмата разполага с цех за шиене на покривки, кърпи, спално бельо и др. Има капацитет да поеме на ишлеме избелване и багрене на прежди и тъкани с разнообразни финишни обработки.
Ковекс’91 ООД
Адрес: София, ул. Парчевич 10
Ковекс’91 ООД - - Фирма "Ковекс’91" ООД е частна компания с две основни направления: Производство на художествени изделия и търговия с топло-шумо изолационни материали. Фирмата е с утвърдено име в производството на художествени изделия за бита и интериора - мозайки от дърво, маслени картини, икони, ръчна декорация върху порцелан и стъкло и др. Всички тези уникати и малки серии се произвеждат в специализираните фирмени ателиета, от работещите във фирмата художници и приложници, като авторските права са собственост на фирмата.

Създадени по собствен патент /№ 61222 бюл. ПВ № 3/97 г./ мозайки от дървени модули с изображения по гобленови схеми или свободни рисунки, снимки и портрети. Изображенията се изработват от масивни дървени модули от сухи широколистни дървета с условни размери 3х3х8 мм. Мозайките се произвеждат в една или няколко повърхнини. Изделията са от екологични материали с гарантирана дълговечност.

Картини с маслени бои на платно от съвременни автори. Създадени в класически стил, както и копия на посочени от клиента картини – автор /В. Иванов/ и абстрактна живопис – /автор И. Ненова/.

Сувенирни копия на криптови икони - /автор Х. Великов/, предимно на ортодоксалната църква от периода XIV – XIX в. Иконите са изработвани по технологиите използвани от старите майстори иконописци. Приемат се поръчки по мотиви на клиента.

Порцеланови сервизи за храна, чай, кафе, торта, риба, кейк, ордьовър и други. Сервизите са ръчно декорирани със специализирани керамични пигменти и колоидно злато, внос от реномирани производители. Изделията се подлагат на последваща термообработка при температура 700 - 850° C за трайното фиксиране на декорацията. Фирмата изпълнява поръчки по мотив на клиента за специални случай като сватби, рождени дни, годишнини, а също така с рекламни надписи и фирмени знаци и др.

Ръчна декорация на изделия от стъкло – сервизи (чаши) за ракия, коняк, ликьор, вино, шампанско, уиски, кани, ритуални чаши, вази, свещници и други сувенири. Изделията са декорирани с цветни лустри, керамични бои, колоидно злато, флюси. Оригинални и изработени с финес, нашите изделия от прозрачно, матирано или цветно стъкло, доставят истинско удоволствие на потребителя.

Порцеланови фигури и сувенири – ръчно декорирани фигури на животни, птици, хора и други, изработени от порцелин с височина от 5 до 40 см. Като сувенири се изработват ръчно рисувани чинии за стена, вази, пепелници, свещници и чаши-фигури (детски и еротични) с богата ръчна декорация.

Фирмата "Развитие" АД, в която собствениците на Ковекс’91 са основни акционери и ръководители е специализиран производител на хотелиерски порцелан VITREOUS CHINA, като основни артикули са – чаши за кафе, чай, капучино, чинии /17, 19. 21, 23, плитки и дълбоки/, плата, купи, пепелници и др. Изделията са със завишена механична якост свойства. Предлагаме и съдове за директно приготвяне на ястия, подходящи за машинно миене и отлични термо-акумулиращи свойства – лазаня, гювечета, фламбета и др. Изделията се произвеждат с безоловни глазури (бели и цветни), гладки или с копирка. Възможна е и декорация с “ЛОГО” на клиента.

Строителни изолационни материали. Дейността на фирмата в тази област се състои в търговия с топло и звукоизолационни изделия от минерална вата и изолационни тръби и профили от микропорест каучук. Като съакционери в заводите за производство на тези изделия и оторизирани техни дистрибутори можем да предоставяме най-благоприятни условия за доставка.

Arras & Co Ltd
Адрес: Стара Загора, ул. "Ген. Стефан Тошев" №10, вх. 0, ап. 18
Arras & Co Ltd - - Arras & Co Ltd е фирма, специализирана в производството на комплекти за гоблени и тяхното разпространение. Изготвянето на кхеми по снимки е изключително предизвикателство за нас.
ЕТ "МАГИ-84"
Адрес: Павликени, Дондуков
ЕТ "МАГИ-84" - - Изработка на гоблени.
ЕТ "Андромеда"
Адрес: София, ул. "Пиротска" 1
ЕТ "Андромеда" - - Фирмата предлага над 300 модела за ушиване и голямо разнообразие на ушити гоблени по Вилер и собствени разработки. Както и голямо разнообразие от рамки - готови и поръчка. Продажба на ушити гоблени.
МИЛЕНА СТИЛ ЕООД
Адрес: Пловдив, ул. Скопие 112, ет.2
МИЛЕНА СТИЛ ЕООД - - • Производстсво на комплектовани гоблени с конци Ariadna(Полша) и DMC (Франция);
• Проектиране и изработка на компютърна бродерия;
• Производство на щампирани гоблени;
• Издателска дейност - издаване на сп. Галерия Бродерия;
• Внос и търговия като изключителен представител на продуктите на ARIADNA S.A.- Полша, PRYMCONSUMER– Германия, ZWEIGART– Германия,PONY– Индия;
• Търговия на дребно - маг. Мистър Гоблен в гр. Пловдив, подлеза на Понеделник пазараофис гоблени 032/ 67 19 10, факс 032/67 19 10
office_mstyle@mbox.contact.bg

офис бродерия 032/ 69 40 16
broderia_mstyle@mbox.contact.bg

сп. Галерия Бродерия 032/ 67 53 83
galeria_broderia@mbox.contact.bg

маг. Мистър Гоблен 032/ 62 83 28


K & K
Адрес: София, ж.к. Люлин 3, бл. 333 А, ап.13
K & K - - Гоблени - собствена разработка по картини на известни майстори.
Галерия КрисиАрт
Адрес: Варна, ул."Цар Асен" 54
Галерия КрисиАрт - - "Криси Арт" приема поръчки и изработва рамки за снимки , картини, гоблени. Фирмата е изключителен представител за внос и разпространение в България на най-добрите чужди компании за производството на пластмасови профили за рамки за картини. Фирмата продължава да набира дистрибутори в цяла България.
Добавяне на фирма « Предишна страница | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Следваща страница »
Кажи на приятел за нашия сайт:
Покани приятел в сайта за гоблени
Гоблените.com - съвети Гоблените.com - полезно Гоблените.com - съвети
Гоблените.com - полезно
Тапети
 
Kонфиденциалност | Условия | | Реклама | Хостинг | Дизайн | Счетоводен софтуер | Проекти | Онлайн фактури | Кръстословици | Празници | Фрази и изрази
© 2005-2023 Goblenite.com - Всичко за вашето хоби. Всички права запазени!