Тип: Гоблен
Група: Пейзажи
Размер: 30 x 30 cm
Цветове: 28
Конци: Български
Бод: Гобленов
Техника: 1:4
Рамка: Не
Описание: Висококачествена немска щампа на Orico-Gobelin
Ниво на сложност:  (4/5)