ПРОЕКТИРАНЕ НА ГОБЛЕНИ

ПРОЕКТИРАНЕ НА ГОБЛЕНИ
Вие бродирате гоблени или имате приятели, които бродират гоблени? Ние ви предлагаме възможността да проектираме и комплектуваме специално за вас уникален гоблен по снимка, картина или друго изображение по ваш избор. Запечатайте вашите спомени в едно великолепно произведение на изкуството наречено гоблен. Гобленът може да бъде както едно прекрасно допълнение към вашия интериор, така и много подходящ подарък за близките ви.

ТЕХНОЛОГИЯТА
Технологията за създаване на гоблен е следната: след като получим изображението, по което искате да бъде проектиран гоблен, ние го обработваме така, че да съвпадне с размера, който искате да се получи като краен резултат. Броят на пикселите в обработеното изображение е равен на броя на бодовете в гоблена, който ще бъде проектиран. След като бъде уточнен размера на гоблена, се прави така нареченото редуциране (намаляване) на цветовете във вече обработеното изображение до необходимия или желания от вас брой, както и оптимизиране местоположението на пикселите (цветовете). Създава се цветна карта на бъдещия гоблен, която се разпечатва на голям лист хартия, с помощта на която се изчиства гоблена от евентуални грешки.

Чрез нашия специализиран софтуер, създаден от нашия екип и предназначен главно за създаване на гоблени и бродерии заместваме цветовете в изображението с графичен символ отговарящ на строго определен цвят от каталога на конците DMC. Качественият контрол упражнен от наша страна ви предпазва от наличието на безброй единични бодове, неподходящи цветове на различни места по гоблена, размити и неясни образи и детайли. Гарантираме ви качествен краен продукт, схема на гоблен, която бихте шили с удоволствие и когато я завършите да се получи красив гоблен, който да краси дома ви.

ЦЕНА
Цената за изработка на схема за гоблен не е фиксирана. Всеки гоблен има определено ниво на сложност, размери, мащаб на бродиране, детайли и брой цветове. Калкулацията на цената е индивидуална според нуждата и изискванията на клиента. Също така тя се основава и на това дали клиента иска да му бъде изработен пълен комплект (опаковка, заглавна страница, схема, легенда, конци, панама и упътване) или желае да му бъде изпратена само схема на гоблена. Не се двоумете да се свържете с нас или да направите запитване за изработка на гоблен по поръчка.

ИЗИСКВАНИЯТА
За да се получи качествен гоблен е нужно файла с изображението, което ще ни изпратите да е с много добро качество. След като получим вашата заявка, в рамките на няколко работни дни ще ви изпратим e-mail с цената за изработка. За да направите запитване за цена за проектиране на гоблен по ваша снимка, моля свържете се с нас.

За да изпратите запитване за изработка, моля попълнете формата разположена на следния адрес: http://goblenar.com/bg/designer.html

« Карта на сайта
« Гоблените.com - Всичко за Вашето хоби!
« Форуми за гоблени